Rantakone Huoleton - kuukausisopimus veneenomistajille

Jätä veneilyhuolesi rannalle!

Hankkiessasi meiltä uuden veneen, voit jättää huolesi meille ottamalla Rantakone Huoleton-sopimuksen. Olemme paketoineet yhteen kuukausierään kaikki veneesi ylläpitämiseen tarvittavat palvelut!

Kuukausimaksulliset palvelumme

  • Kausisäilytys (sisältää aina veneen noudon ja laskun Mikkelin satamassa)

  • Huollot

  • Normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset

  • Kausipesut

  • Traileripalvelu

  • Vienti- ja noutopalvelu 

Rantakone Huolettoman edut

NAUTI - Rantakone Huoleton mahdollistaa vapaa-ajasta nauttimisen täysin rinnoin. Ihmisten ajasta ja huomiosta kilpaillaan voimakkaammin kuin koskaan. Miksi et siis ulkoistaisi veneilyn huolia ammattilaisille? Nauti joka kesä huolletusta, pestystä ja hyvin säilytetystä veneestäsi kuljetettuna, vaikka mökkilaituriisi aina kauden alkaessa.

ENNAKOI - Koska maksat tarvittavat huollot ja ylläpidot kuukausittain, tiedät hyvin tarkasti, miten paljon veneilyyn tarvitsee budjetoida rahaa, eivätkä yllättävät kulut pääse keskeyttämään veneilykauttasi. Lomallasi voit keskittyä rahasta huolehtimisen sijaan nauttimaan olostasi vesillä. 

VAURASTU - Oikeaoppisesti ja ajallaan huollettu sekä hyvin säilytetty ja ylläpidetty vene säilyttää arvonsa paremmin kuin heitteillejätetty kanssasisarensa. Uuteen veneeseen vaihtaminen on entistä helpompaa, kun jälleenmyyntiarvo säilyy ja väliraha vaihtohetkellä pienenee.

Nauti veneilystä ja kesästä Rantakone Huoleton -sopimuksella!

Ota yhteys ammattitaitoiseen myyntiimme niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä!

Ajankohtaiset uutiset, tarjoukset ja kampanjat