Rantakone Huoleton - kuukausisopimus veneenomistajille

Jätä veneilyhuolesi rannalle!

Hankkiessasi meiltä uuden veneen, voit jättää huolesi meille ottamalla Rantakone Huoleton-sopimuksen. Olemme paketoineet yhteen kuukausierään kaikki veneesi ylläpitämiseen tarvittavat palvelut!

Kuukausimaksulliset palvelumme

  • Kausisäilytys (sisältää aina veneen noudon ja laskun Mikkelin satamassa)

  • Huollot

  • Normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset

  • Kausipesut

  • Traileripalvelu

  • Vienti- ja noutopalvelu 

Rantakone Huolettoman edut

NAUTI - Rantakone Huoleton mahdollistaa vapaa-ajasta nauttimisen täysin rinnoin. Ihmisten ajasta ja huomiosta kilpaillaan voimakkaammin kuin koskaan. Miksi et siis ulkoistaisi veneilyn huolia ammattilaisille? Nauti joka kesä huolletusta, pestystä ja hyvin säilytetystä veneestäsi kuljetettuna, vaikka mökkilaituriisi aina kauden alkaessa.

ENNAKOI - Koska maksat tarvittavat huollot ja ylläpidot kuukausittain, tiedät hyvin tarkasti, miten paljon veneilyyn tarvitsee budjetoida rahaa, eivätkä yllättävät kulut pääse keskeyttämään veneilykauttasi. Lomallasi voit keskittyä rahasta huolehtimisen sijaan nauttimaan olostasi vesillä. 

VAURASTU - Oikeaoppisesti ja ajallaan huollettu sekä hyvin säilytetty ja ylläpidetty vene säilyttää arvonsa paremmin kuin heitteillejätetty kanssasisarensa. Uuteen veneeseen vaihtaminen on entistä helpompaa, kun jälleenmyyntiarvo säilyy ja väliraha vaihtohetkellä pienenee.

Nauti veneilystä ja kesästä Rantakone Huoleton -sopimuksella!

Ota yhteys ammattitaitoiseen myyntiimme niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä!

Ajankohtaiset uutiset, tarjoukset ja kampanjat

26 marras

Yamahan huikeat Black Friday- Tarjoukset!

Rantakoneelta löydät huikeita Black Friday Empowered by Yamaha -tarjouksia ja etuja veneisiin, sähköperämoottoreihin, mönkijöihin kuin moottorikelkkoihin.Tarjoukset voimassa vain Black Fridaynä 29.11.2019 - tervetuloa elämäsi kaupoille! Lue lisää

5 marras

Yamarin 63 DC – uusi moderni daycruiser esillä myymälässämme

Yamarinin mallistouudistus jatkuu ja nyt vuorossa on uusi Yamarin 63 Day Cruiser, joka on täydellinen valinta iloisiin kesäpäiviin vesillä. Viime vuonna esitellyn avokeulaisen Yamarin 63 Bow Riderin tyylikkäässä ja modernissa sisarmallissa on toimiva avotila, ensiluokkaiset ajo-ominaisuudet, Yamarin Q -järjestelmä sekä lukuisia muita, käytännöllisiä ja viihtyvyyttä lisääviä yksityiskohtia. Lue lisää