Parhaat merkit ja tuotteet

Laaja valikoima Suomalaisten suosikkimerkkejä

Olipa etsinnässäsi uusi tai käytetty vene, perämoottori, vesijetti, moottoripyörä, mönkijä, mopo, skootteri tai moottorikelkka, niin meiltä löydät tarvitsemasi niin työhön kuin vapaa-aikaankin!

Tarjonnastamme löytyvät myös laajat lisäpalvelut, kuten talvisäilytys, vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo, rahoituspalvelut sekä kuukausimaksullinen huolto- ja ylläpitopalvelu Rantakone Huoleton.

Kun löydät etsimäsi, me toimitamme sen tarvittaessa minne haluat. Tutustu rauhassa, pyydä tarjous tai soita!
 

Tuoteperheet

veneet ja perämoottorit

Yamaha-AER50F-EU-Matt_Grey-Action

mopot ja skootterit

vesijetit

Yamaha-YFM700FWBDALU-EU-Camo-Action

mönkijät

Yamaha-YZF1000R1-EU-Yamaha_Blue-Actio

moottoripyörät

Vaihtolaitteet

Rantakone-vaihtolaite on luotettava ostos. Vaihtolaitetarjonnastamme löydät uudet ja käytetyt veneet, perämoottorit, moottorikelkat, moottoripyörät, moottoriveneet, mopot, mönkijät, skootterit, soutuveneet ja vesijetit. Mikkelistä laite on helppo noutaa tai toimitamme sen minne haluat. 

Ajankohtaiset uutiset, tarjoukset ja kampanjat

26 marras

Yamahan huikeat Black Friday- Tarjoukset!

Rantakoneelta löydät huikeita Black Friday Empowered by Yamaha -tarjouksia ja etuja veneisiin, sähköperämoottoreihin, mönkijöihin kuin moottorikelkkoihin.Tarjoukset voimassa vain Black Fridaynä 29.11.2019 - tervetuloa elämäsi kaupoille! Lue lisää

5 marras

Yamarin 63 DC – uusi moderni daycruiser esillä myymälässämme

Yamarinin mallistouudistus jatkuu ja nyt vuorossa on uusi Yamarin 63 Day Cruiser, joka on täydellinen valinta iloisiin kesäpäiviin vesillä. Viime vuonna esitellyn avokeulaisen Yamarin 63 Bow Riderin tyylikkäässä ja modernissa sisarmallissa on toimiva avotila, ensiluokkaiset ajo-ominaisuudet, Yamarin Q -järjestelmä sekä lukuisia muita, käytännöllisiä ja viihtyvyyttä lisääviä yksityiskohtia. Lue lisää

Ota yhteyttä!