Veneet ja perämoottorit

Suomen suosituimmat venemerkit ja kattava mallisto

Olipa etsinnässäsi uusi tai käytetty vene, niin meiltä löydät kattavan valikoiman suosikkimerkkejä. Valikoimistamme löytyvät kaikki mallit seuraavilta valmistajilta: Buster, Finnmaster, Finnmaster Husky, Suvi-veneet, Yamarin ja Yamarin Cross. Kaikki edustamamme venemerkit varustetaan Yamahan luotettavilla perämoottoreilla. Meiltä saat myös Muuli-venetrailerit, jolloin uuden veneen kotiinkuljettaminen liikkeestä käy käden käänteessä. 

Pitkäaikaiset veneenrakentamisen suomalaiset perinteet yhdistettynä Yamahan japanilaiseen luotettavuuteen tekevät kesän riennoista huolettomia suuntaatpa sitten Puulalle kalaan, Saimaalle mökkeilemään tai norppia bongaamaan tai Itämeren saaristoon nauttimaan merituulesta!

Tutustu mallistoon

Meiltä saat myös mm. veneen kuljetukset, kausisäilytyksen ja kuukausihinnoitellun veneen
omistajan huolto- ja ylläpitopalvelun: Rantakone Huoleton. Hyödynnä myyjiemme osaaminen - autamme sinua löytämään oikean veneen juuri sinun tarpeisiisi!

Vaihtolaitteet

Rantakone-vaihtolaite on luotettava ostos. Vaihtolaitetarjonnastamme löydät uudet ja käytetyt soutu- ja moottoriveneet sekä perämoottorit. Mikkelistä laite on helppo noutaa tai toimitamme sen minne haluat. 

Ajankohtaiset uutiset, tarjoukset ja kampanjat

Ota yhteyttä!