Moottorikelkat

Meiltä ominaisuuksiltaan erinomaiset Yamahan moottorikelkat lumisiin ajoelämyksiin

Adrenaliinin kyllästämästä retkeilystä arkiseen aherrukseen ja rennon mukavasta samoilusta vaativan ajomaaston valloitukseen. Jos kelkkakuume on päässyt yllättämään, olemme varmoja että teknisesti laadukas ja tunnetusti toimintavarma Yamaha-moottorikelkka on sinulle oikea valinta. 

Yamahan mallistosta on saatavilla myös perheen nuorimmille mitoitetut, mutta ominaisuuksiltaan täysikokoiset lasten moottorikelkat. Niiden ajo- ja muut ominaisuudet sekä tekninen laatu ja toimintavarmuus ovat samaa kovaa tasoa kuin isoissa Yamaha-moottorikelkoissa. Näin perheen pienimmätkin voivat nauttia täysillä Yamaha-moottorikelkkojen positiivisista ajoelämyksistä.

Yamahan moottorikelkkamallisto kattaa kaikki käyttötarpeet haastavista tunturien valloituksista ja vauhdikkaasta maastoajosta luksusluokan leppoisaan retkeilyyn sekä vaativaan ammattikäyttöön.

Yamaha moottorikelkkamallisto

Mountain 

alk. 17 990 €

Tunturien valloitukseen


M-TX Sidewinder 153 LE

Crossover

alk. 14 990 €

Mene minne haluat

SR Viper X-TX LE 146

Sidewinder X-TX LE 146

SR Viper B-TX LE 153

Sidewinder B-TX LE 153

Nuorisolle

alk. 3 490 €

Pienten suosikit

SnoScoot +8 vuotiaille
SRX-120 - UUTUUS

2-paikkaiset

alk. 9 990 €

Retkeilyyn ja ammattilaisille

RS Venture TF 
VK Professional II
VK Professional II EPS
 VK540V

Hyötylaitteet

alk. 9 990 €

Uutteraan työntekoon

MP600 XE Transporter 154

VK 540V 154

VK Professional II EPS 154

Meiltä saat myös kuljetuksen ja kausisäilytyksen. Hyödynnä ammattitaitoisten myyjiemme osaaminen - autamme sinua löytämään oikean kelkan juuri sinun tarpeisiisi!

Ajankohtaiset uutiset, tarjoukset ja kampanjat

23 tammi

Rantakoneen myymälä uudistui

Uudistimme hyvin palvellutta myymäläämme astetta modernimpaan suuntaa mm. uusilla myymäläkalusteilla, uudella laitteiden sijoittelulla sekä korostamalla huippubrändejämme tehosteväreillä seinissä ja katossa Lue lisää

Ota yhteyttä!