Jyrki Peltonen

0500 868625
jyrki.peltonen@rantakone.com

Markus Tahvonen

0440 211767
markus.tahvonen@rantakone.com

Jari Ketomaa

0440 211787
jari.ketomaa@rantakone.com

Varusteet ja tarvikkeet

Varusteet ja tarvikkeet

Myymälässämme laaja valikoima varusteita 

Mikkelissä sijaitsevasta myymälästämme löydät laajan valikoiman varusteita ja tarvikkeita vapaa-ajan liikkumiseesi aina mopoilusta moottoripyöräilyyn, veneilyyn sekä kelkkailun ja mönkijän rattiin.

Yamahan nimi huokuu laatua ja luotettavuutta. Maine perustuu vuosikausien kokemukseen perämoottorien ja veneilytuotteiden valmistuksesta, jossa hyödynnetään edistyksellisintä ja innovatiivisinta tekniikkaa. Miljoonat vesiurheiluharrastajat ja -ammattilaiset kautta maailman valitsevat Yamahan myös silloin, kun on kysymys varaosista ja lisävarusteista. Tuotteemme on suunniteltu toimimaan saumattomasti yhdessä – tämä tarkoittaa paitsi yhteensopivaa muotoilua, ulkonäköä ja tyyliä myös luotettavaa toimintakykyä. Lisäksi valikoima on erityisen laaja – tarjolla on muun muassa vesiurheilulisävarusteita, älykkäitä ohjauspyöriä ja tehopotkureita sekä huippuluokan voiteluaineita, älykkäitä turvalukkoja ja suojuksia niin moottoreille kuin vesikulkuneuvoillekin. Mainittakoon myös kaukosäätimet ja ohjausjärjestelmät, kytkimet, suodattimet, polttoainesäiliöt ja monet muut käytännölliset tuotteet! Mitä tarvitsetkin vesillä viihtymiseen, löydät tarvitsemasi tuotevalikoimastamme, joka on suunniteltu suorituskyvyn ja kestävyyden ehdoilla. Mitäpä muuta Yamahalta voisi odottaakaan?

Duell on tunnettu ja vahva toimija moottoripyörien, -kelkkojen, mopojen sekä mönkijöiden varuste- ja varaosamarkkinoilla. Duell maahantuo alan johtavia tuotemerkkejä. 

Ajovaruste-merkkeinä mm. Schubert, HJC,  Halvarssons, Lindstrand ja TCX

Venetarvike puolelta valikoimastamme löytyy mm. Garmin -plotterit, Baltic pelastus- ja kelluntaliivit. Kattava valikoima köysiä, lepuuttajia sekä venevalmistjien alkuperäisiä lisävarusteita. 

Kysy myös trailereiden varaosia ja tarvikkeita!