Varusteet ja tarvikkeet

Myymälässämme laaja valikoima varusteita 

Mikkelissä sijaitsevasta myymälästämme löydät laajan valikoiman varusteita vapaa-ajan liikkumiseesi aina mopoilusta moottoripyöräilyyn, veneilyyn sekä kelkkailun ja mönkijän rattiin.

Yamahan nimi huokuu laatua ja luotettavuutta. Maine perustuu vuosikausien kokemukseen perämoottorien ja veneilytuotteiden valmistuksesta, jossa hyödynnetään edistyksellisintä ja innovatiivisinta tekniikkaa. Miljoonat vesiurheiluharrastajat ja -ammattilaiset kautta maailman valitsevat Yamahan myös silloin, kun on kysymys varaosista ja lisävarusteista. Tuotteemme on suunniteltu toimimaan saumattomasti yhdessä – tämä tarkoittaa paitsi yhteensopivaa muotoilua, ulkonäköä ja tyyliä myös luotettavaa toimintakykyä. Lisäksi valikoima on erityisen laaja – tarjolla on muun muassa vesiurheilulisävarusteita, älykkäitä ohjauspyöriä ja tehopotkureita sekä huippuluokan voiteluaineita, älykkäitä turvalukkoja ja suojuksia niin moottoreille kuin vesikulkuneuvoillekin. Mainittakoon myös kaukosäätimet ja ohjausjärjestelmät, kytkimet, suodattimet, polttoainesäiliöt ja monet muut käytännölliset tuotteet! Mitä tarvitsetkin vesillä viihtymiseen, löydät tarvitsemasi tuotevalikoimastamme, joka on suunniteltu suorituskyvyn ja kestävyyden ehdoilla. Mitäpä muuta Yamahalta voisi odottaakaan?

Outlet myymälä on nyt tyhjennyt tavaroista, uusimme tällä hetkellä valikoimaamme..

Duell on tunnettu ja vahva toimija moottoripyörien, -kelkkojen, mopojen sekä mönkijöiden varuste- ja varaosamarkkinoilla. Duell maahantuo alan johtavia tuotemerkkejä. 

Ajovaruste-merkkeinä mm. Schubert, HJC,  Halvarssons, Lindstrand ja TCX

Alun perin Oy Maritim Ab:n pääliiketoimintana oli välittää ja myydä veneitä. Vaikka venemyynnin ohessa myytiin myös veneilytarvikkeita - myöhemmin myös perämoottoreita (Maritim on mm. myynyt yli 50 000 Evinrude-perämoottoria sekä ollut Silver-veneiden ensimmäinen jakelija) vasta 30-luvulla, purjehduksen noustua kasvuun, päätettiin keskittyä veneilytarvikkeiden tukkumyyntiin. Myöhemmin laajennettiin osaamista myös pelastuslautta- ja liivihuoltoon. Maritimilla on Trafin sekä johtavien pelastuslautta- ja ilmatäytteisten pelastusliivien valmistajien hyväksyntä ja sertifiointi.

Maritim tuo maahan noin 15000 erilaista veneilytuotetta. Asiakkainamme on niin veneidenvalmistajia, isoja ketjuja, erikoistuneita jälleenmyyjiä, kuin huolto- ja talvisäilytysyrittäjiäkin.

Ota yhteyttä!