Ajankohtaiset tarjoukset, kampanjat ja uutiset

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset uutiset, tarjoukset ja kampanjat. Jaamme myös vinkkejä laitteesi käyttöä ja ylläpitoa silmälläpitäen!

Laaja ja ominaisuuksiltaan kattava mallisto lumisiin ajoelämyksiin

Ominaisuuksissa etusijalla ovat käyttäjäystävällisyys ja toimivuus

Adrenaliinin kyllästämästä retkeilystä arkiseen aherrukseen, rennon mukavasta samoilusta vaativan ajomaaston valloitukseen. Teknisesti laadukkaat ja tunnetusti toimintavarmat Yamaha-moottorikelkat tarjoavat kaikkea tätä sekä myös perheen nuorimmille mitoitetut, ominaisuuksiltaan täysikokoiset mallit. Yamaha-moottorikelkkamallisto kattaa kaikki käyttötarpeet haastavista tunturien valloituksista ja vauhdikkaasta maastoajosta luksusluokan leppoisaan retkeilyyn ja vaativaan ammattikäyttöön.

Perheen nuorimmille on tarjolla myös omat, ominaisuuksiltaan isojen kaltaiset Yamaha-moottorikelkat. Niiden ajo- ja muut ominaisuudet sekä tekninen laatu ja toimintavarmuus ovat samaa kovaa tasoa kuin isoissa Yamaha-moottorikelkoissa. Näin perheen pienimmätkin voivat nauttia täysillä Yamaha-moottorikelkkojen positiivisista ajoelämyksistä.

Yamaha-moottorikelkkamallistosta löytyy aina hyvinkin erilaisiin tarpeisiin varmasti sopiva moottorikelkka.

UUTUUDET 2019

Yamaha kehittää jatkuvasti moottorikelkkojaan ja esittelee vuosittain uusia malleja. Edistyksellinen tekniikka ja uudet innovatiiviset mallit ovat aina etusijalla. Eikä 2019 ole poikkeus.

HYÖTYKELKAT: Uusi MP XE 600 TRANSPORTER

Pirteän ja maailmanlaajuisesti toimintavarmaksi todetun, kaksisylinterisen, 599 cc:n kaksitahtisen vauhdittama uusi XE 600 Transporter on moderni monitoimimalli yhtälailla vaativaan työkäyttöön kuin rentoon vapaa-ajan ajeluun. Kuten nimestä voi päätellä, tavarankuljetuskyky on ammattitasoa. Niinpä isotkin kalastusvälineet tai laskettelusukset ja lumilaudat varusteineen kulkevat vaivatta mukana. Samoin isojen kuormien hinaus sujuu tehokkaasti.

Etenemiskyvyn varmistaa pitovarman ja tehokkaan Camso® 154" -telamaton 2,25" korkea kuvio. Monissa vertailuissa se todettu pidoltaan ja ajo-ominaisuuksiltaan alan johtavaksi tämän luokan telamatoksi. Ohjattavuutta ja hankikantoa tehostavat omalta osaltaan myös Yamahan kehittämät leveät sukset. Ne ovat samanlaiset kuin VK10-työkelkassa. Siinä ne ovat saaneet kiitosta hyvistä ja vakaista ominaisuuksistaan etenkin syvässä lumessa. Uuden XE 600 Transporterin telamatto ja leveät sukset varmistavat yhtä erinomaiset ominaisuudet upottavassa hangessa kuin kovalla polanteella ja patikoissa.

Uusi MP XE 600 TRANSPORTER lyhyesti: Ajoltaan kevyt ja ketterä, suorituskyinen ja tehokas työ- ja hyötykelkka, josta voi nauttia myös vapaa-ajan ajoretkillä. Kulkee keveästi upottavassakin hangessa ja vakaasti kovalla polanteella.

RETKEILY-SPORT: Uusi SIDEWINDER L-TX 137 LE

Yamaha Sidewinder - menohaluja ja asennetta

Turboahdetut Yamaha Sidewinder -moottorikelkat muuttivat kertaheitolla käsitykset moottorikelkkojen suorituskyvystä. Ne nostivat ajoelämykset aivan uudelle tasolle, jota kilpailijat saattoivat vain kadehtia. Sidewinder-mallisto on edelleen teknisesti ja ominaisuuksiltaan alan ehdotonta huippua.

Edistyksellinen ja moderni tekniikka kattaa niin runkorakenteet kuin jousituksen ja moottorin. Kaiken kruunaa innovatiivisen virtaviivaisen ergonominen muotoilu.

Etupään Fox® QS3 -iskunvaimentimet varmistavat paitsi erinomaiset ajo-ominaisuudet myös sen, että jousitus on helposti säädettävissä. Iskunvaimentimien käsikäyttöisellä, 3-asentoisella pikasäätövivulla voi nopeasti valita olosuhteisiin parhaiten sopivan iskunvaimennuksen: pehmeä-medium-kova. Määrätyissä malleissa myös takajousituksen iskunvaimentimet on varustettu samalla QS3-säädöllä.

Sidewinder Mountain -mallien telastossa on teknisesti erityisen edistykselliset ja helpposäätöiset, Fox® QSL -iskunvaimentimet. Iskunvaimentimen lisäsäiliön säätövivulla voi nopeasti valita vaimennuksen 1-2-L- eli pehmeä-medium-lukittu-asetuksen. Vaimennuksen lukitus-asetus on omiaan syvässä lumessa. Se rajoittaa takapään "niiaamista" ja suksien nostelua. Tämä helpottaa tuntuvasti ohjattavuutta ja ajo-hallintaa.

Innovatiivinen jousitus sekä ominaisuuksiltaan ketterä ja edistyksellinen runko muodostavat erinomaisen toimivan kokonaisuuden. Se takaa huippuluokan ajo-ominaisuudet, hyvän kantavuuden lumessa ja kaikin puolin vakaan ajokäytöksen.

Sidewinder-mallistoa täydentää 2019 uusi sporttinen SIDEWINDER L-TX 137 LE -retkikelkka.

Teknisesti L-TX 137 on Fox® iQS (Intelligent Quick Switch) -iskunvaimennuksen komponenttien myötä jousitukseltaan todella alan uusinta uutta. iQS-iskunvaimennuksen ominaisuuksien elektroninen säätö hoituu kätevästi ja nopeasti ohjaustangossa olevan säätöpainikkeen avulla myös ajon aikana. Oikeutetusti voi sanoa, että kun on kerran kokenut SIDEWINDER L-TX 137 LE -kelkan ja Fox® iQS -jousituksen ominaisuudet, on vaikea tyytyä vähempään. Uuden SIDEWINDER L-TX 137 LE -kelkan olemuksen kruunaa sen virtaviivainen ja ergonominen muotoilu.


Vanhemmat uutiset, tarjoukset ja kampanjat