Vesijetit

Yamaha-vesijetti tarjoaa liikkumisen vapautta 

Tässä vesijetti, jota on helppo ja rentouttava käsitellä. Ylivoimaisia ajo-ominaisuuksia ovat mm. kaukosäätimen painikkeen painalluksella hallittava ajonesto, elektroninen tai manuaalinen QSTS-pikatrimmijärjestelmä sekä elektronisen kaasunhallinta.  Ajonautinnon kruunaavat selkeät ja tarkat monitoimimittarit, mukava uimataso ja erilaiset käytännölliset säilytystilaratkaisut.

Mikä varsinaisesti ratkaisee vesijetin valinnan?

Yamaha-vesijetin uskollisten omistajien mukaan ratkaisevaa on tieto siitä, että he ostavat kaikista parhaan ratkaisun: vesijetin, jonka innovatiivisia ominaisuuksia ja suorituskykyä ei kilpailevista malleista löydy. Liikkumisen vapautta parhaimmillaan! 

Yamahan vesijettimallisto

Suorituskykyiseen menoon

alk. 8 190€

Ylelliseen nautiskeluun

alk. 11 750 €

Vauhdikkaaseen vapaa-aikaan

alk. 16 740 €

Kilpa-ajoon ja urheiluun

alk. 8 190 €

Meiltä saat myös kuljetuksen ja talvisäilytyksen. Hyödynnä ammattitaitoisten myyjiemme osaaminen - autamme sinua löytämään oikean vesijetin juuri sinun tarpeisiisi!

Ajankohtaiset uutiset, tarjoukset ja kampanjat

18 helmi

Nettisivumme uudistuivat!

Tervetuloa uudistuneille Rantakoneen nettisivuille! Olemme tehneet hartiavoimin töitä, jotta sivuiltamme löytyy kaikki tarvittava tieto, oli sitten ajatuksissasi ostaa uusi vene, vesijetti, perämoottori, moottoripyörä, mopo tai skootteri, moottorikelkka tai mönkijä! Lue lisää

Ota yhteyttä!