Moottoripyörät

Yamahan moottoripyörällä saat Japanilaista varmuutta ajamiseen

Yamaha on aina panostanut innovatiivisten ja parhaan suorituskyvyn tarjoaviin vaihtoehtoihin. Moottoripyöräilyn perusasia on liikkumisen vapaus ja Yamahan päämäärä on aina ollut tarjota moottoripyöriä, jotka toteuttavat parhaalla tavalla motoristien unelmat. Suomalaiset ovat arvostaneet Yamahan moottoripyöräosaamisen korkealle, merkki koreilee lähes poikkeuksetta vuosittain rekisteröintitilaston piikkipaikalla.
 

Yamaha moottoripyörämallisto

Hyper Naked

alk. 5 475 €

Yamahan Hyper Naked -malleissa on keskitytty suoraviivaiseen vääntöön, ketteryyteen ja tinkimättömään tehoon, joten ne ovat tuoneet Euroopan kaduille aivan uudenlaisen ilmeen, energian ja asenteen.

Adventure

 alk. 12 696 €

Yamahan ensimmäiset XT-mallit tekivät jokaisesta motoristista mahdollisen maailmanmatkaajan.
Legenda on saanut jatkoa
Ténéré -malliston myötä.

Sport Touring

alk. 10 846 €

2019 Yamaha Sport Touring -mallisto on laajempi kuin milloinkaan. Vaihtoehtoja on edullisesta Tracer 700GT:stä huippuvarusteltuun ja edustavaan, 3-pyöräiseen NIKEN GT - matkamalliin.

Supersport

alk. 5 993 €

Yamaha toi YZF-R1:n markkinoille kaksi vuosikymmentä sitten. Tämä uraauurtavaa sporttipyörä mullisti Superbike-maailman. Yamaha on tuonut Supersportit kaikille.

Sport Heritage

alk. 9 998 €

Yamahan Sport Heritage -malleissa ajaton muotoilu ja tyylikäs retroilme yhdistyvät uusimpaan tekniikkaan.  Mallistosta löytyy vaihtoehtoja 2-sylinterisestä XSR700 -mallista V2-moottorilla varustettuun XV950:een.

Meiltä saat myös kuljetuksen ja talvisäilytyksen. Hyödynnä ammattitaitoisten myyjiemme osaaminen - autamme sinua löytämään oikean moottoripyörän juuri sinun tarpeisiisi!

Ajankohtaiset uutiset, tarjoukset ja kampanjat

23 tammi

Rantakoneen myymälä uudistui

Uudistimme hyvin palvellutta myymäläämme astetta modernimpaan suuntaa mm. uusilla myymäläkalusteilla, uudella laitteiden sijoittelulla sekä korostamalla huippubrändejämme tehosteväreillä seinissä ja katossa Lue lisää

Ota yhteyttä!