Mopot ja skootterit

Helpompaa, halvempaa ja hauskempaa liikkumista kaupungissa

Kaupunkiskoottereilla ajaminen kaupungin vilskeessä on helpompaa, halvempaa ja hauskempaa. Yamahan mopo- ja skootteerimallisto antaa kaikille kuljettajille mahdollisuuden urbaaniin ja nautinnolliseen liikkumistapaan. Valikoimasta löytyvät esimerkiksi innovatiivinen 3-pyöräinen Tricity 125, urheilullinen NMAX 125, korkeilla renkailla varustettu Xenter ja kompakti D'elight. Vuoden 2019 Xenter 125- ja NMAX-mallit tulevat saataville uusin värivaihtoehdoin.

Nuorison suosikkeina 50-kuutioiset skootterit

Yamaha Aerox 4- ja Neo's 4 -skootterit helpottavat arjen pyörittämistä, kun nuori pääsee itsenäisesti liikkumaan omiin harrastuksiin ja kavereidensa luo.  
 

Yamaha skootterimallisto

Sport Scooters

alk. 7 354,62 €

50-kuutioiset

alk. 2 790 €

Meiltä saat myös kuljetuksen ja huoltopalvelut. Hyödynnä ammattitaitoisten myyjiemme osaaminen - autamme sinua löytämään oikean mopon tai skootterin juuri sinun tarpeisiisi!

Ajankohtaiset uutiset, tuotteet ja tarjoukset

26 marras

Yamahan huikeat Black Friday- Tarjoukset!

Rantakoneelta löydät huikeita Black Friday Empowered by Yamaha -tarjouksia ja etuja veneisiin, sähköperämoottoreihin, mönkijöihin kuin moottorikelkkoihin.Tarjoukset voimassa vain Black Fridaynä 29.11.2019 - tervetuloa elämäsi kaupoille! Lue lisää

Ota yhteyttä!