Mopot ja skootterit

Helpompaa, halvempaa ja hauskempaa liikkumista kaupungissa

Kaupunkiskoottereilla ajaminen kaupungin vilskeessä on helpompaa, halvempaa ja hauskempaa. Yamahan mopo- ja skootteerimallisto antaa kaikille kuljettajille mahdollisuuden urbaaniin ja nautinnolliseen liikkumistapaan. Valikoimasta löytyvät esimerkiksi innovatiivinen 3-pyöräinen Tricity 125, urheilullinen NMAX 125, korkeilla renkailla varustettu Xenter ja kompakti D'elight. Vuoden 2019 Xenter 125- ja NMAX-mallit tulevat saataville uusin värivaihtoehdoin.

Nuorison suosikkeina 50-kuutioiset skootterit

Yamaha Aerox 4- ja Neo's 4 -skootterit helpottavat arjen pyörittämistä, kun nuori pääsee itsenäisesti liikkumaan omiin harrastuksiin ja kavereidensa luo.  
 

Yamaha skootterimallisto

Sport Scooters

alk. 7 354,62 €

50-kuutioiset

alk. 2 790 €

Meiltä saat myös kuljetuksen ja huoltopalvelut. Hyödynnä ammattitaitoisten myyjiemme osaaminen - autamme sinua löytämään oikean mopon tai skootterin juuri sinun tarpeisiisi!

Ajankohtaiset uutiset, tuotteet ja tarjoukset

18 helmi

Nettisivumme uudistuivat!

Tervetuloa uudistuneille Rantakoneen nettisivuille! Olemme tehneet hartiavoimin töitä, jotta sivuiltamme löytyy kaikki tarvittava tieto, oli sitten ajatuksissasi ostaa uusi vene, vesijetti, perämoottori, moottoripyörä, mopo tai skootteri, moottorikelkka tai mönkijä! Lue lisää

Ota yhteyttä!