Mönkijät

Hanki Yamahan ensiluokkainen mönkijä vapaa-aikaan tai hyötykäyttöön

Yamaha on yksi maailman arvostetuimmista ja kunnioitettavimmista merkeistä mönkijöiden ja vapaa-ajan off-road-ajoneuvojen alalla. Yrityksen laaja tuotevalikoima on tunnettu laadustaan, luotettavuudestaan ja kestävyydestään. Yamaha on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen laajimman valikoiman tuotteita kaikkialla maailmassa. Kauden 2019 ajoneuvovalikoima sisältää uusia ja päivitettyjä malleja, jotka on suunniteltu vastaamaan kaikkien asiakkaiden erityistarpeisiin, vaatimuksiin ja toiveisiin. 

Yamaha tarjoaa yhden markkinoiden kattavimmista ATV-valikoimista, johon kuuluu sekä hyötykäyttöön että vapaa-ajan käyttöön tarkoitettuja ajoneuvoja. Yrityksen tavoitteena on hyödyntää asiakkaiden palautetta uusien ja parannettujen mallien kehitystyössä. Maastokuvion ja alumiinivanteiden positiivinen vastaanotto johti siihen, että näillä ominaisuuksilla varustettuja malleja on saatavilla entistäkin enemmän. 

Yamaha mönkijämallisto

Utility

alk. 8 690 €

Uutterat työjuhdat

Sport Leisure

alk. 12 690 €

Vapaa-ajalle ja maastoon

Sport

alk. 2 990 €

Kilpaharrastajille ja -ammattilaisille

Meiltä saat myös kuljetukset ja huoltopalvelut. Hyödynnä ammattitaitoisten myyjiemme osaaminen - autamme sinua löytämään oikean mönkijän juuri sinun tarpeisiisi!

Ajankohtaiset uutiset, tarjoukset ja kampanjat

23 tammi

Rantakoneen myymälä uudistui

Uudistimme hyvin palvellutta myymäläämme astetta modernimpaan suuntaa mm. uusilla myymäläkalusteilla, uudella laitteiden sijoittelulla sekä korostamalla huippubrändejämme tehosteväreillä seinissä ja katossa Lue lisää

Ota yhteyttä!